Torsdag d. 28. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Gabriella Dahm – Sognepræst i Kerteminde og et kendt ansigt i Hjallese Kirke, da hun i to perioder har vikarieret her som sognepræst. Gabriella har en lang erfaring med formidling af religion, litteratur, musik og kunst og vil denne aften fortælle om de tre nordiske Norner: Selma, Sigrid og Tanne.

Selma Lagerlöf, Sigrid Undset og Karen Blixen var forfattere, fortællere/storytellers med national og international berømmelse. Med udgangspunkt i tre udvalgte værker (Gösta Berlings Saga, Kristin Lavransdatter og Syv fantastiske fortællinger) præsenteres de tre forfatteres forfatterskab, hvor tilknytning til faderen og hjemmet havde en særlig betydning hos dem hver især.

Sogneaftenen indledes med en gudstjeneste ved Lisbeth Petersen.

AFLYST!!! Gudstjeneste & Sogneaften omhandlende de tre norner: Selma Lagerlöf, Sigrid Undset og Karen Blixen ved Gabriella Dahm
Lisbeth Petersen
Sted Hjallese Kirke, Hjallesegade 25, 5260 Odense S