Torsdag d. 4. april 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

I løbet af foredraget synger Jeannet Ulrikkeholm smukke danske sange, og publikum er med på fællessang. Jeannet akkompagnerer på guitar, lut og cello. Der er historier om sangene, så publikum får lidt stof til eftertanke. Programmet består af fædrelandssange, kærlighedssange, forårssange, højskolesange og folkesange. Der er tekster af blandt andet Jeppe Aakjær, Tove Ditlevsen, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Ellen Heiberg og H.C. Andersen. Hvem var disse store digtere egentlig? Det fortæller Jeannet om i løbet af arrangementet. Der vil også være en lille afdeling med franske sange, blandt andet med sange af Edith Piaf. Mød op til et spændende og lærerigt foredrag.

Arrangementet foregår i Hjallese Kirkes. Der holdes pause med kaffe/the og kage i menighedssalen.

Pris: Kaffe/the og brød kr. 20.