Vinter-studiekreds

Tirsdag d. 7. februar 2023, Kl. 16:30 til kl. 18:00
Hjallese Kirke, Hjallesegade 25, 5260 Odense S
Karina Aallmann

Hen under de mørke dage i januar og februar vil vi sammen læse og drøfte tre udgivelser i serien ”Kristendommen ifølge”, hvori en række forfattere og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse.

Bøgerne er skrevet i hverdagssprog af lægfolk og er en kærkommen lejlighed til sammen at tale om barnetro, traditioner, fællesskaber, forsoning og trosforhold.

Vi slutter af med den anmelderroste Kåre Gade ”Traditionen tro”

D. 7. februar 2023 kl. 16.30-18.00

Serien er udgivet på forlaget Eksistens. Bøgerne kan lånes på biblioteket eller købes for 130 kr. pr. stk. hos forlaget eller i en god boghandel.

Tilmelding er nødvendigt til kirkekontoret umf@km.dk eller til Karina Aallmann kmaa@km.dk