Udgivet tor d. 22. apr 2021, kl. 06:41

Genåbningen af Danmark er begyndt og det betyder at vi igen må samles op til 80 mennesker i Hjallese Kirke til gudstjeneste - Vi må igen synge sammen og vi er ikke begrænset af en kort gudstjenesteform.

Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Kirkeministeriet og sundhedsmyndighederne.

Det betyder,

• at der må være maks. 80 personer til gudstjenester, når vi lægger kirkerum og menighedssal sammen.

• der skal være 4 kvadratmeter pr. kirkegænger, hvis man ikke bor i samme husstand.

• vi sidder 2 mennesker pr. kirkebænk, hvis man ikke bor i samme husstand.

• at vi holder kontinuerlig altergang om torsdagen (knæ faldet anvendes ikke). Retningslinjer for altergang oplyses ved hver gudstjeneste.

• max 2 barnedåb pr. gudstjeneste. Dåbsfølget må højst bestå af 20 personer pr. dåbsbarn, inkl. forældre og dåbsbarn.

Pga. COVID-19 tager vi forbehold for ændringer ved afviklingen af alle gudstjenester

Andre arrangementer end gudstjenester er pt. indbefattet af forsamlingsloftet på maks. 10 personer.

Kategorier Ukategoriseret