Udgivet søn d. 13. sep 2020, kl. 09:41

COVID-19 Vi skal følge retningslinjerne fra Kirkeministeriet og sundhedsmyndighederne.

Det betyder,

• at der må være maks. 80 personer til gudstjenester, når vi lægger kirkerum og menighedssal sammen.

• der skal være 4 kvadratmeter pr. kirkegænger, hvis man ikke bor i samme husstand.

• der ligger salmeblade der, hvor man må sidde (2 pr. kirkebænk, hvis man ikke bor i samme husstand).

• at vi holder kontinuerlig altergang (knæ faldet anvendes ikke). Retningslinjer for altergang oplyses ved hver gudstjeneste.

• der er kun én barnedåb pr. gudstjeneste. Dåbsfølget må højst bestå af 20 personer, inkl. forældre og dåbsbarn.

• i forbindelse med foredrag kan vi højst være 34 personer i menighedssalen, hvis der skal synges, og 68 personer, hvis der ikke synges.

Pga. COVID-19 tager vi forbehold for ændringer ved afviklingen af alle gudstjenester og arrangementer.

Kategorier Ukategoriseret